2012. március 4., vasárnap

25. Videoscrap

Tegnap este megint videoscrap volt, most Bobita irányított nagyon egyértelműen, mégis össze-vissza bakiztunk. :)

Eredeti kép:Ez meg az enyém a következő instrukciók alapján:1. az alap egy egyszínű, textúrált papír. Erre rá kell tenni egy erősen mintás papírt úgy,
hogy alatta a sima papír körben csak egy vékony csíkban látszik ki. (tehát majdnem teljesen kitakarja)
2. most jön a díszítés része, az egész majd az oldal közepén helyezkedik el. Egy egyszínű papírból kellene egy téglalap alakú papírdarab, ami széltében kb. az oldal fele, hosszában kb a 2/3-a, és ugye az egész középen van elhelyezve. Ezután minden méretet ehhez viszonyítva fogok mondani.
3. ezután mintás papírból kell egy téglalap, ami alul és felül is egy kicsit túllóg az előző papíron,
de szélességében kb. a fele csak és kissé balra van eltolva.
4. ezután két egyforma hosszúkás téglalap alakú csík jön textúrált papírból. Méretileg kb.
fele magasságú az első papírhoz képest, és szélességére kb. az ötöde. Az egyiket az alap téglalap bal oldalán kell elhelyezni álló helyzetben, oldalra kicsit le is lóg róla, a teteje kb. az oldal közepénél van, alul nem ér le az aljáig. a másik pedig
jobb oldalon van, szintén álló, kb. középre van helyezve, de nem ér ki a széléig.
5. most egyszínű papírból jön egy négyzet alakú papírka, méretileg kicsit szélesebb, mint a mintás papírcsík, középen van, de a középvonaltól kicsit lefelé csúsztatva.
6. most mintás papírból kell egy téglalap. A mérete kb. az alsó téglalap 3/4-e, hosszában kb. 1/4.
Az előző papír fölött van (síkban), kissé balra.
7. erre megint egy mintás csík jön, fele kb. az alsó tégalalapnak széltében, hosszában alul és felül
is egy picivel kisebb, és középre van helyezve.
8. következő papírka is mintás lesz, lehet kicsit nagyobb mintája, mint az előzőeknek. kb. 1/3-ad magas és 2/3-ad széles (az első téglalaphoz képest). A teteje az oldal közepénél van és középen.
9. ez fölött (rétegben és síkban is) található a fotó :) ami ugyanakkora, mint az előző papírka, kis hely van kihagyva a kettő között.
10. van az oldalon egy keret, ami az utolsó papírdarab (8.pont) alá van becsúsztatva, alul és kétoldalt kicsit kilóg alóla és egy papírfecni (vagy bármi ilyesmi is megfelel) van becsúsztatva jobb oldalon a papírdarabkák közé.
11. az utolsó papírdarabka (8.pont) jobb oldalán van egy papírcetli, amire szöveg van írva, ugyanolyan magas, mint a 8-as papír, kb a felét takarja el és bal oldalon hozzá van rögzítve (ahogyan szeretnétek, ragasztás, varrás, rátok bízom…)
12. a fénykép bal oldalán van egy cimke, amin a címfelirat van.
13. a szöveges cimke jobb alsó sarkában van egy nagyobb virág, de nem lóg le erről a kompozícióról, bal oldalon van egy gomb, ezen kívül pedig mindenki díszítsen amit akar… a szöveges cimke alatt nem a címfeliratot értem most

Nincsenek megjegyzések: