2010. június 29., kedd

Mézes-mázos látszat

Mindig utáltam az SB stílusát, teljesen Stepfordi feleségek hangulatú az egész - ízlések és pofonok, nekem pofon.

Az utolsó hírlevél betette a kaput, így egy kattintással le akartam iratkozni róla, de nem volt ilyen lehetőség az emil végén. Belépve az agyonbonyolított fórumra szintén nem találtam, ezért segítséget kértem ott, a fórumban. Kaptam eligazítást, töröltem, gondoltam, az egész account-ot is törlöm egyúttal akkor, mert úgysem csinálok hagyományos scrapet, de ilyen lehetőséget még ennyire sem találtam. Megkérdeztem újfent a fórumban - mert mégis mire van a Segítségnyújtás -, hogy tudom törölni magam. Ez a válasz jött:

"Ezt az adminisztrátori jogokkal rendelkező tagok (szerkesztőség, Betsie és én) kérésre bárkinek megteszik. A visszaélések elkerülése végett a tagok önmagukat nem törölhetik. Remélem megérted. Ha gondolod törlünk, priviben is kérheted vagy itt nyilvánosan is."

Kértem a fórumban, hogy töröljön.

"Kedves Gigi!

Mégis milyen visszaélések lehetnének egy scrap fórumban? :) Visszatetsző, hogy se egyszerű, e-mailen keresztüli lemondás, se saját magam törlés nem lehet.

Lécci töröljetek.

Köszi."

Ezek után előbb hátulról megkerülés, majd végre törlés. DE! Még a fórumból ez a rövid beszélgetés is, mert milyen ciki már, ha valaki törölni akarja magát?! :)))

Nem kérek kommenteket, köszi. Van, akinek bejön ez a látszatra túl nagy kedvesség, én nem ilyen vagyok, de hogy mögötte meg ez a vasszigor és egyebek vannak...

Update:
Hehe, kiderült kedden, mennyire is igazam van. Most meg hirtelen dicsérve vannak a fantasy oldalak. :)

3 megjegyzés:

Janka írta...

ne haragudj, de ha nem kérsz kommenteket, miért írod le ilyen visszatetszően ezt az egészet??? mivel nem vagy benne, fogalmad sem lehet róla, milyen visszaélések történtek már, amiért meghozták ezeket a döntéseket. és mivel nem voltál ennek a közösségnek az aktív tagja, nem vetted a fáradságot, hogy megismerj valakit is, miért állítod, hogy "mézesmázos" és nem valódi a kedvességük? ne haragudj, de nem értem a felháborodásodat és ezt az egész kiakadást. szerintem, ez roppantul igazságtalan rájuk nézve, és nem vet éppen jó fényt rád sem.

jociandi írta...

Bocs Janka, de nem fogok vitatkozni veled.

Rucola Designs írta...

Én úgy gondolom, hogy jogod van a véleményedhez, és becsülöm, aki az ilyet őszintén ki is meri mondani - pedig tudja, hogy nem lesz vele népszerű. Nem vagyunk egyformák és nem kell mindenkinek mindenkit, mindenféle stílust szeretni. A Quimby akkor is a legjobb!!!! :D