2010. május 31., hétfő

Megint házi feladat

Miután délután könnyelműen olyan hagyta el a számat, hogy "már egy hónapja semmit sem scrapeltem", Adrinak délután fél 7-kor eszébe jutott, hogy természetesen SÜRGŐS, másnap beadandóhoz kéri a scrap segítségemet. Éjjel 2-ig kotlottam, ez lett belőle:



Túlcsicsázni nem lehetett, bocsátassék ez meg nekem. :)

Ha erre téved valaki, aki benne van nagyon a scrap szokásokban, lécci világosítson fel, ha nem vagyok sehol CT, és nem freebie-t választottam, akkor is fel kellene tüntetni, hogy milyen cuccokat használok egy-egy képhez? Véleményem szerint a freebie feltüntetése is szívesség, a vásárolt készleteké meg aztán pláne (főleg minden elemhez).

7 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Ha személyes használatra készült és nem kapsz érte pénzt, akkor nincs gond, pláne, ha a készleten rajta van a S4H. Egyébként mindent mindig illik feltüntetni, ez nem szívesség, hanem a szerzői jogok tiszteletben tartása.

Rucola Designs írta...

Szuperül néz ki egyébként! :)

Pertine írta...

Hát, csak magamból tudok kiindulni, mert én pl. csak a készlet nevét és készítőjét emlegetem legtöbbször, aki kíváncsi ezek alapján úgyis utána tud járni a spec. elemeknek..

És szuper lett a "töri-feladat"!

jociandi írta...

A szerzői jogok tiszteletben tartása nem inkább az, hogy nem adom tovább, alakítom át, nevezem a magaménak stb.?

Nem vitatkozom, de tényleg nem tudom ezeket.

Bíró Ágnes írta...

Szuperek lettek!
A véleményem az és egyben a legutolsó kommentre a válaszom, hogy IGEN, IS. Alap dolog, hogy nem nevezed sajátodnak és nem terjeszted, de egyben fel is kell tüntetni, hogy kitől származnak a cuccok, mert ha nem, akkor az erre tévedő azt gondolja te kreáltad úgy ahogy van. Szóval véleményem szerint legalább a készítő(k) nevét és a készlet(ek) nevét. :) Az már full extra ha elemenként listázva összeszedegeted, hogy mi honnan.

Noncsi írta...

Csúcsszuper lett a házi feladat!!!

jociandi írta...

Köszi!